Ismerje meg a leghatékonyabb otthoni ránctalanítási technikákat

1278
HOZZÁSZÓLÁS:

Egy bizonyos életkor után mindenki szeretné visszakapni régi, fiatalos külsejét, de legalábbis szeretné a lehető leghatékonyabban visszaszorítani az idő múlásának látható jeleit, vagyis leginkább a ráncokat.

Ennek köszönhetően egyre újabb és újabb technikák és anyagok kerülnek forgalomba, melyek még eredményesebben képesek felvenni a harcot a szarkalábakkal és ráncokkal.

A legjobb ránctalanító technikák

Iontoforézis

Ezzel a módszerrel az ionizált hatóanyagokat, mint például a hyaluronsavat a bőr mélyen fekvő rétegeibe lehet könnyedén bejuttatni. 

Ilyen módon a kötőszövet nedvességtároló képessége jelentősen növelhető, illetve nagymértékben fokozható a fibroblasztok kollagén és elasztin termelése. Ezáltal a bőrfelszín puhává és rugalmassá válik, a ráncok pedig egyre jobban kisimulnak és eltűnnek.

Elektromos izomstimuláció

Ez a technika az izom-összehúzódásokat fokozza, mely egyrészt csökkenti a ráncokat, másrészt pedig képes természetesen újraalkotni az arc kontúrjait is. Ennek köszönhetően a bőr feszesebb lesz, az arc izomzata pedig egyre erősebbé válik.

Rádiófrekvencia

A rádiófrekvenciák hőhatást alkalmaznak, melyek képesek felszámolni a zsírlerakódásokat az arc és a nyak területéről. A rádióhullámok hozzájárulnak a zsírszövet jobb anyagcseréjéhez, s ezzel támogatják a hatékonyabb zsírbontást.

Mindennek köszönhetően az arc körvonalai egyre jobban visszanyerhetik természetes kinézetüket.

Mikrovibráció

A mikrovibráció röviden annyit tesz, hogy a bőr egyesült sejtstruktúrái mélymasszázsban részesülnek, minek köszönhetően többek között javul a szöveti rétegek összetartó ereje is.

Bimolekuláris hyaluronsav

Ez a különleges hyaluronsav változó molekulaméretű, minek köszönhetően még jelentősebb mennyiségű nedvességet képes megkötni a bőr mélyebb rétegeiben. Ráadásul fontos, hogy teljes mértékben természetes, növényi eredetű ez a fajta hyaluronsav, így a lehető leghatékonyabban képes a bőrbe beépülni, miközben nem válthat ki semmilyen allergiás reakciót sem.

A bimolekuláris hyaluronsav stimulálja a fibroblasztokat, hogy termeljenek még többet a szervezet saját kollagénjéből. Mindennek köszönhetően még a mélyebb ráncok is jelentősen kisimulnak, a bőr pedig sokkal puhább és rugalmasabb lesz.

 

Amennyiben szeretne még többet megtudni a legújabb és legjobb otthoni ránctalanító eljárásokról, akkor KATTINTSON IDE, ahol mindent megtudhat a ráncok gyors és hatékony eltüntetésének lehetőségeiről!

1278
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

23656
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]