Ráncfeltöltés kollagénnel

986
HOZZÁSZÓLÁS:

Elviekben a ráncok feltöltésének, aláinjekciózásának módszerei hasonlóak. Csak a szer, illetve a technika különböző. , hogy a ránc azért mélyül el, mert a szövet már nem védi eléggé. Ha ezeket a támaszokat “mesterségesen” helyreállítjuk, a ráncok eltűnnek – legalábbis egy időre.borkisimitas-es-hatoanyagos-rancfeltoltes-2-alkalmas-arcvasalas-kupon

Töltőanyagként alkalmazhatók ún. bioanyagok, mint például a saját zsír, a hialuronsav, vagy a kollagén, melyek az emberi szervezetben is megtalálhatók. A bőr az ilyen anyagokat fogadja el a leginkább, de ezek viszonylag gyorsan le is bomlanak.
A mesterséges anyagok tartósabban simítják ki a ráncokat >>> A szervezet minden idegen test köré megerősített kötőszövetet képez, ami támasztó párnaként “kiegyenesíti” a ráncokat. Egyetlen hátrányuk, hogy nehezen megjósolható, hogy a későbbiekben milyen esetleges szövődményeket okozhatnak… Még szerencse, hogy a ráncfeltöltéshez használt anyagokról nem az orvos, hanem a páciens dönt!

A legtöbb orvos ráncfeltöltő anyagként előnyben részesíti az állati eredetű kollagént, mert az hasonlít az emberi kollagénhez. A szervezet elfogadja a kollagént, mint a test saját szövetét, és ugyanolyan öregedési folyamatoknak veti alá. A vér- és a nyirokkeringés idővel lebontja. A kollagén különböző erősségű változatokban létezik.

A beavatkozás előtt (kb. négy héttel) szükségszerű egy allergiateszt. >>>Az alkaron beadott miniinjekcióval minden esetben meg kell vizsgálni, allergiás-e a páciens a kollagénre vagy sem. Mivel néha csak évekkel később jelentkeznek az allergiás tünetek, ezért a biztonság kedvéért minden további tervezett beavatkozásnál ajánlatos elvégezni egy ilyen vizsgálatot.

A kezelés alatt:

  • a fájdalmak elkerülésére vagy érzéstelenítőszert kevernek a kollagénbe, vagy külön érzéstelenítik a kezelendő arcfelületet, 
  • a tűt a bőrmélyedésbe vezetik,
  • ügyelnek arra, hogy a kollagén egyenletesen oszoljon el.

A kezelést követő első órákban gyakran maradnak kis pirosodások a beszúrás helyén. Néha csekély vérzés is előfordulhat.

Meddig hatásos a kezelés?
A kezelés előtti próbainjekció már megmutatja, mennyire tartós a kollagén: ha az alkaron lévő kis duzzanat hamar eltűnik, a “ránctöltő” az arcon sem fog túl sokáig tartani. A hatás az anyagcserétől függően egyénileg eltérő ideig tart – néhány hónaptól egy évig.

Amennyiben szeretnénk megőrizni a ráncmentes állapotot, félévente ajánlatos “frissíteni”, a beinjekciózott kollagénmennyiség harmadával-felével. Eredményes, de költséges eljárás!

986
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

8581
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]