Így őrizheti meg a szemkörnyék fiatalosságát és rugalmasságát

1163
HOZZÁSZÓLÁS:

A közismert „szarkalábakon” kívül a szem alatt is képződhetnek ráncok, elsősorban amiatt, mert ezen a területen a bőr fokozatosan veszít rugalmasságából. Az említett ráncocskák visszaszorítása érdekében folyamszemkornyekatosan biztosítani kell a bőr számára szükséges vízmennyiséget és tápanyagot, hiszen ez az a két dolog, amit a szem körüli bőr legelőször veszít el, s mely a legérzékenyebben is érinti.

Tippek a szemkörnyék fiatalosságának megőrzéséhez

Kövesse az itt leírt lépéseket, melyekkel megelőzheti a csúnya karikák, duzzanatok és ráncok kialakulását.

A szem alatti karikákat úgy kerülhetjük el, hogy eleget alszunk, egészségesen táplálkozunk, és a megfelelő krémet használjuk. A krém pihenteti, tonizálja a bőrt, és elősegíti a vér akadály nélküli áramlásét. A használati utasítást betartva minden nap kenjük fel ezeket a krémeket.

A duzzadt szemen pihentető pakolással lehet segíteni. Forraljon vizet és oldjon fel benne egy maroknyi durva sót. Mártson néhány vattacsomót a vízbe és 10 percig hagyja a szemén. Ez idő alatt a folyadék felszívódik és a duzzanatra pihentetően hat.

Az említett ráncok megjelenését azzal késleltethetjük, ha  szilíciumtartalmú készítményeket használunk, ezek ugyanis a kollagén- és elasztinszövetek anyagcseréjének fokozásával frissé, rugalmassá varázsolják a szem környékét és a szarkalábakat. Az élénkítő jellegen túl jó, ha a krémeknek öregedést késleltető, tápláló és regeneráló hatásuk is van.

Ezen krémek alkalmazása a szem környékén igen egyszerű. Veszünk egy kevés krémet és felfelé irányuló körkörös mozdulatokkal bekenjük az alsó szemhéjat, a karikás részt és a szarkalábakat.

Szemtornával a ráncok ellen

Tekintetünk éberségének megőrzése érdekében elvégezhetjük az alábbiakban javasolt egyszerű szemtorna-gyakorlatokat, így a bőr rugalmas marad, sőt, látásunkat is edzésben tartjuk: megakadályozzuk, hogy a szemizmok elsorvadjanak.

Mutatóujjával rajzoljon köröket a levegőben és tekintetével kövesse ujját. Ez a gyakorlat mozgékonyabbá, fürgébbé teszi a szemet.

Emelt fővel és egyenes háttal nézzen jobbról balra. Tekintetét tartsa néhány másodpercig a jobb oldalon, csak ezután váltson, majd ismételje meg ugyanezt fordítva.

1163
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

23656
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]